2013. október 26., szombat

3. Prológus

 Sziasztok! Most már jó a gépem, tehát folyamatosan hozom a bejegyzéseket. Ez után már trailert hozok, mert az is van bőven, viszont most még csak készülőben.
 Ennek a prológusnak a témája nincs megszabva. A prológus nem utal semmire, nincs benne semmi, amiről következtetni lehetne. Mégis megragadó.
 Még az iskolakezdéskor kezdtem írni egy füzetben, hogy márpedig megírom, mert kedvem van hozzá. A prológust, sőt jobban mondva előszót, teljesen megírtam, meg első fejezetet is.

Nem tudom, olvasta e már valaki a Szent Johanna Gimit. Aki olvasta, annak mondom, (és aki nem, annak ajánlom, hogy olvassa el) hogy ez is ahhoz hasonló, csak egy kis csavarral. Egy hétköznapi lányról szól. Lehet beleírni csavarokat, vagy csak egy-egy hétköznapot. Ez sem fanfiction. Most is csatolok szereplőket és ötleteket ajánlok mint eddig is.

Lehet E/1 és E/3 személyben is írni. Én az E/3 személyt választanám.

 _________________________________________________________________________________
Még egy valami, ami nem ide tartozik, inkább a kinézethez. Ha van valaki, aki szép és egyszerű fejléceket tud csinálni, jelentkezzen mert szükségem lenne rá. Itt kommentbe, facebookon vagy akár emailben. (Oldalak->elérhetőségek)

_________________________________________________________________________________

Blogcím:                                                    E/1 :  Különlegesen átlagos életem.
                                                           E/3 : Különlegesen átlagos lány.


Előszó.

 Amikor felkacag egy tündér, megszületik egy gyermek. A világ már tudja, mi is lesz a sorsa. Egy ártatlan arc, boldog nevetés, tökéletes jelen. Így kezdődik a nagybetűs élet. Megszületünk és felsírunk. Ez az élet rendje. Viszont akkor még nem tudjuk: Nem akkor sírunk utoljára. Ha az ember belegondol, sokkal jobb élet áll egy gyermek előtt. Nincsenek határok se szabályok. Az ilyesmi érzelmek eltörpülnek a boldog élet mellett. Lány avagy fiú, teljesen mindegy. Az élet elején egy teljesen sértetlen szívvel kezdünk; minden tökéletes. Hiszen milyen érzelmi határt kell meghúzni egy törékeny, lelkes gyermeknek!? Így amikor növünk újra és újra összeforrunk, ha "eltörünk". Viszont nem minden darab kerül vissza a helyére. Egy mindig elveszik. De azt pótolja majd valaki más szeretete, aki betölti a darabka hiányát.
 Mert lehet, hogy letelt a játszás ideje, de mikor más, mai gyermek nem, Te akkor éltél, és akkor voltál olyan mint ők. Ebben a tudatba forrunk össze újra és újra, míg el nem vesztjük azt a személyt, mely a szeretetével törti be az űrt. Mert ha őt elveszítjük, egyre több üres hely marad amit sem a megsértett darabkák nem töltenek be, sem a szeretet. És a végén nem lesz mit kitölteni szeretettel. 



 Na hát ennyi lenne az előszó. Én ezt úgy terveztem, hogy a lány egy angyal lesz. De se a szüleik, sem a rokonai nem ilyen teremtmények. Angyal, de nincsenek szárnyai. Megtud vigasztalni mindenkit, segítőkész, és alkonyatkor felragyog. Nem tudom, látta e valaki azt a sorozatot, amikor egy lány nem angyal,de mégis az. Egy segítő, őrző angyal. Na ez is onnan eredt. Mármint, hogy az alapja.


 Ahogy mondtam, megírtam az első fejezetét is a történetnek. Leírom ezt is, hátha ihletet ad, bármihez is. Ahogy mondtam, nekem jobban átjön EZ a történet ha kívülálló ként írom,így E/3 személyben fogjátok olvasni.




Cím:                                                                      Születendő Angyal.                                                     


 1997-et írunk. Éjfélt üt az óra. és egy  tündér halk kacagása hangzik el. Tíz perccel később, hangos ajtócsapódás hallatszik a kórházban. Egy magas, fekete hajú férfi ront be, és a szülőszoba felé szalad, karjaiban a terhes Gracyval. Egy nővér orvosért siet, míg a vörös hajú nőt egy tolóágyra nem fektetik. A férfi szorosan fogja Gracy kezét. Minden álmuk egy saját gyermek volt. Paul nyugtatni kezdte feleségét, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, és pár perc múlva vége a fájdalmaknak. Megérkezett a szülőorvos, aki Pault eltarolva állt meg Gracy mellett, és beszélni kezdett hozzá. Beértek a legközelebbi szülőszobába, és megkezdődött a szülés. A nő erősen szorította férje férje kezét; így adta ki magából a fájdalmat.  Nagy fájdalmak és küzdelem árán, de a baba felsírt. A büszke anyuka könnyekkel teli szemmel nézett újszülött lányára. Az orvos mosolyogva nyújtotta át a kislányt anyjának, és magukra hagyta a családot. Gracy csodálva nézte gyermekét. Kívánsága teljesült: egy lányt szült. Paul is hasonlóan nézett le lányára. Azt életben most már 3 nőt fog szeretni mindörökre: Aki megszülte, aki neki szül, és aki neki születik. Döntésük a névvel kapcsolatban egyszerű volt. Így született meg 1997. május 1-jén egy csoda, Angel Caloway. 


Tehát ez az első rész. Én kifejezetten ragaszkodom ahhoz, hogy ez a kis rész is benne legyen a blogba, és a nevet is megtartanám. Mármint az Angel Caloway-t.


Karakterek





Igazi név:                                                                 Mollee Gray  ( Több kép róla ITT )

Kitalált név:                                                            Angel Calowey.



Ez a lány szerintem gyönyörű. Olyan angyali. Tökéletesen illik a történethez.


Gyermekként: 


Nika Shatova

Vagy pedig:



Style Kids / Blue Eyes



Hogyha barátot szeretnénk neki:






Igazi név:                                                        Garrett Clayton ( Több kép róla ITT )

Kitalált név:                                                     Clay Mentson.




Ha esetleg beleírnánk a történetbe, hogy Angel hobbija a tánc/akrobatika :


















Közös kép Angelről és Clayről: 










Ha egy legjobb barátnőt szeretnénk: 


Igazi név:                                                        Maia Mitchell ( Több kép róla ITT )

Kitalált név:                                                    Harper Lost


Közös kép Angellel:




















Mozgóképek:


Mollee Gray





Angyalként: 










Garrett Clayton:




Maia Mitchell:









A következő bejegyzés egy trailer vázlat lesz, amit ehhez a történethez csinálok.


Ötlet.
Rátok bízom. Hisz ez egy átlagosan különleges ötlet!;) 


HA BELEKEZDTEK A BLOGBA FELTÉTLENÜL LINKELJÉTEK BE AZ OLDALT!:)
HA TRAILERT CSINÁLTOK HOZZÁ, MIELŐTT KITESZEM AZT IS KÜDJÉTEK EL NEKEM!:)
AKÁR ITT, VAGY PEDIG AZ ELÉRHETŐSÉGEIMNÉL LÉVŐ EMAIL CÍMRE, ILLETVE FACEBOOKRA! HA ELKÜLDITEK, KIRAKOM IDE MIND A BLGOT S A TRAILERT IS!





Sok sikert annak, aki belekezd! :)


Xx. T. 

2 megjegyzés: