2013. szeptember 29., vasárnap

1. Prológus.



Sziasztok! Itt is van az első Prológus. Ehhez most nem fogok csinálni trailer vázlatot, mert egyrészt nagyon sokáig kellene vele dolgoznom, másrészt pedig ez az első bejegyzésem, és úgy gondolom túl hosszú lenne. (Továbbiakban hozzá csatolom a trailer-t is)

 Ez a prológus, most egy misztikus történet lesz. (Már ha valaki belekezd) Tündérek, boszorkányok és egyéb természetfeletti dolgok lesznek benne. Képességek, amit a való világba kizártnak tartanak.


Cím:                                      Végzetes taszítás.


Angolul:                                 Fatal repulsion.



 Átkok. Szörnyű rontás. Az egész életem erre alapul. Mikor végre elfogadtam, hogy szeretnek, és vagyok valaki, akkor az egész életem a feje tetejére állt. Nem vagyok átlagos ember, sőt! Még ember sem vagyok. Az emberiség nem hisz a varázslatban, a szellemekben vagy a misztikus  lényekben. Rosszul teszik. Igen is léteznek, én vagyok rá az " élő " példa. Na jó, rendben, lehet, hogy nem élő, mert már egy párszor életveszélyben találtam magam, és ha őszinte akarok lenni, már meg is haltam egyszer. De mint az lenni szokott, a síromból kelltem fel. Éppen ezért költöztünk el. Mindig máshol éltünk, sosem maradtunk három évnél tovább valahol. Igazából a három év már elég soknak is számított. A rengeteg költözés oka az, hogy nem öregszem. Tizennyolc éves vagyok, és leszek mindörökké. Ideáig a fennállásig, semmi átok, semmi balszerencse nem sújtott.
 Vannak emberek, akik válltig hiszik, hogy igen is vannak szörnyek, és be is akarják ezt bizonyítani. Ők nem tudják, hogy nem csak gonosz boszorkányok vagy tündérek léteznek. És honnan tudok erről olyan sok mindent? Mert sajnos tapasztalatból beszélek. Egyetlen egy olyan szabály van, amit nem lehet megtenni. Megharapni egy embert. Én megtettem. Csak ezért szabadultam abból a kínzó ketrecből. Ezért kaptam meg a világ legrosszabb átkát. Mindenki, aki szeret és akit közel engedek magamhoz meghal. Először nem hittem el. Hiszen ez még senkinek nem következett be! Csak, hogy.. Rá egy napra..Az édesanyám meghalt. Igen. Ő is tündér volt, és hiába vagyunk hallhatatlanok, Isten csak ezt a szabályt akarta, hogy betartsuk. Én nem tettem meg. És ezért halál jár. Mindenkit eltaszítottam magamtól. A szüleimet, a barátaimat..És végül a tündéreket is. Mert ők is életüket veszíthetik ha Isten úgy dönt. Lassan egy éve élek így. És a legrosszabb, hogy magamban kárt nem tudok tenni, nem tudok meghallni. Bírnom kell. Örökké. Még akkor is, ha legbelül érzem, ahogy a szívem elporlad, és csak szürke por marad utána.


Karakterek



Igazi név:                                        Emily Rudd
Kitalált név:                                     Kelly Monergo




Én csak ezt a lányt képzeltem főszereplőként, és az Ő szemszögéből íródhatna az egész. Vagy pedig kívül állóként is lehet írni. ( E/3 ) 


Mellékszereplők.(Csak ha szügséges)






Itt van egy fiú, akit a lány barátjaként/fiújaként lehet "használni". Persze ez nem kötelező, csak ha szeretnétek kicsit izgalmasabbá és romantikusbbá, akkor szerintem Ő jó lenne ehhez a szerephez.





Igazi név:                                        Daniel Sharman

Kitalált név:                                    Mark Kors




Én eltudnám képzelni úgy, hogy...

1. Ő egy halandó (ember) akivel véletlenül találkozik. (Az már az író dolga, hogy hogyan találkoznak a lánnyal)

2. Az ő apja rabolja el Kellyt, ( a lányt )  majd kideríti hol is lakik a halandó, és úgy találkozik a fiúval.(Ezt is az írónak kell megoldania)

 3. Ő is egy tündér vagy boszorkány, akit Isten halálra ítélt, és a lány megmenti őt. (Vagy ugyan ezt lehet úgy is, hogy a fiú halandó)
   

Persze ha van más ötletetek, akkor azokkal dolgoztok, ezek csak az én elképzeléseim. Egyébként ha valamelyik történetbe beleélem magam, akkor annak lehet első részt is írok. Vagy ha nem, akkor az izgalmas/romantikus jelentből párbeszédet vagy egy pár mondatos szöveget fogok írni.


Ugye, ha ezekből az elképzelésekből választotok és ha szeretnétek szülőket,azt is nyugottan kérhettek lent kommentbe.





 Ha nem szeretnétek romantikus jelentet bele, hanem csak egy egyszerű történetet képzeltek el, akkor itt van egy pár lány, akit barátnőként lehet használni:








 Igazi név:                                            Natalia Hlbočanová

Kitalált név:                                         Katy Night






Igazi név:                                    Danielle Campbell

Kitalált név:                                 Jessica Kolston



 Mozgó képek/gif-ek



Emily Rudd:    





Ezt a kettő képet fel lehet használni (ha trailert készítetek) , hogy a lány megpróbál öngyolkos lenni stb..





Daniel Sharman:













HA BELEKEZDTEK A BLOGBA FELTÉTLENÜL LINKELJÉTEK BE AZ OLDALT!:)
HA TRAILERT CSINÁLTOK HOZZÁ, MIELŐTT KITESZEM AZT IS KÜDJÉTEK EL NEKEM!:)
AKÁR ITT, VAGY PEDIG AZ ELÉRHETŐSÉGEIMNÉLL LÉVŐ EMAIL CÍMRE, ILLETVE FACEBOOKRA! HA ELKÜLDITEK, KIRAKOM IDE MIND A BLGOT S A TRAILERT IS!





 
Sok szerencsét annak, aki belekezd!:)









xoxo Tekla.